logo

prev 2024. 04 next
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

*Unchained Melody / Air Supply*     

Oh,my love my darling
I've hungered for your touch
A long lonely time
And time goes by so slowly
And time can do so much
Are you still mine
I need your love
God speed your love to me

오,사랑하는 그대여
정말이지 오랫동안 당신이 그리웠어요.
너무나 외로운 긴 시간이었어요.
시간은 너무도 안 가더군요.
하지만 그런 시간 속에서 많은 것을 배웠어요.
당신은 아직도 날 사랑하나요.
난 당신의 사랑이 필요해요.
난 당신의 사랑이 필요하다구요.
하나님은 내게 그대를 사랑하라고 명령하셨어요.

Lonely rivers flow to the sea,to the sea
To the open arms of the sea
Lonely rivers sigh
Wait for me,wait for me
I'll be coming home
Wait for me

외로운 강물이 바다로 바다로 흘러가듯
넓은 바다의 품속으로 흘러가듯
외로운 강물은 이렇게 탄식합니다.
날 기다리세요.날 기다리세요.
그대여 나 이제 집으로 돌아갑니다.
날 기다려줘요.

Oh,my love my darling
I've hungered for your touch
A long lonely time
And time goes by so slowly
And time can do so much
Are you still mine
God speed your love to me

오,사랑하는 그대여
정말이지 오랫동안 당신이 그리웠어요.
너무나 외로운 긴 시간이었어요.
시간은 너무도 안 가더군요.
하지만 그런 시간 속에서 많은 것을 배웠어요.
당신은 아직도 날 사랑하나요.
난 당신의 사랑이 필요해요.
난 당신의 사랑이 필요하다구요.
하나님은 내게 그대를 사랑하라고 명령하셨어요.