logo

prev 2024. 05 next
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Am I That Easy To Forget
    Engelbert Hamperthink
    They say you've found somebody new, But that won't stop my loving you. I just can't let you walk away, Forget the love I had for you. 사람들은 당신이 새로운 사람을 만났다고 하더군요 그래도 난 당신을 사랑하는 걸 멈추지 않을 거예요 당신을 그냥 떠나보낼 수 없어요 당신을 향한 나의 사랑을 잊게할 순 없어요 Guess I could find somebody new, But I don´t wan´t no one but you. How can you leave without regret? Am I that easy to forget? 나도 새로운 사람을 찾을 수 있다고 생각하죠 하지만 난 당신 말고는 누구도 원하지 않아요 당신은 어떻게 후회 없이 떠날 수 있나요? 내가 그렇게 쉽게 잊혀지는 사람인가요? Before you leave be sure you find You want his love much more than mine. 'Cause I´ll just say we've never met, If I'm that easy to forget. 당신이 떠나기 전 확실히 해 두어요 정말로 나보다 그를 더 원하고 있는지... 난 우리가 결코 만난 적이 없다고 말해줄 테니까요 내가 그렇게 쉽게 잊혀지는 사람이라면...... They say you've found somebody new, But that won't stop my loving you. How can you leave without regret? Am I that easy to forget? 사람들은 당신이 새로운 사람을 만났다고 하더군요 그래도 난 당신을 사랑하는 걸 멈추지 않을 거예요 어떻게 당신은 후회 없이 떠날 수 있나요? 내가 그렇게 쉽게 잊혀지는 사람인가요? Guess I could find somebody new, But I don´t wan´t no one but you. How can you leave without regret? Am I that easy to forget? 나도 새로운 사람을 만날 수 있다고 생각하죠 하지만 난 당신 말고는 누구도 원하지 않아요 어떻게 당신은 후회 없이 떠날 수 있나요? 내가 그렇게 쉽게 잊혀지는 사람인가요?